Hitman GO

Hitman GO 1.6.19024

Briljant aangepaste Hitman voor Android

Agent 47 is terug, tot grote angst van zijn slachtoffers. Na het uitstekende vorige deel waarin de meer menselijke kant van zijn persoonlijkheid werd getoond, is Hitman nu terug op je mobiel. In het spel draait alles om strategie en infiltratie. Benader je slachtoffers zonder opgemerkt te worden door de bewakers. Deze versie van Hitman werd geïnspireerd door bordspellen en werkt briljant op je mobiele telefoon. Het spel is zowel subtiel als verslavend. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verslavend
  • Uitstekende graphics
  • Lang speelbaar

TEGEN

  • De verplichting om extra levels vrij te spelen

Uitmuntend
8

Agent 47 is terug, tot grote angst van zijn slachtoffers. Na het uitstekende vorige deel waarin de meer menselijke kant van zijn persoonlijkheid werd getoond, is Hitman nu terug op je mobiel. In het spel draait alles om strategie en infiltratie. Benader je slachtoffers zonder opgemerkt te worden door de bewakers. Deze versie van Hitman werd geïnspireerd door bordspellen en werkt briljant op je mobiele telefoon. Het spel is zowel subtiel als verslavend.

Om de beurt

Voor verbetering vatbaar

Nette graphics

Hitman GO is vormgegeven als een luxe "bordspel". Zowel personages als instellingen zijn uitstekend gestileerd en het spel werkt goed op zowel telefoons als tablets.

Een zeer geslaagde mobiele port

Het was voor Square Enix erg gemakkelijk geweest om, zoals vaker gebeurt, het orginele spel aan te passen voor mobiel, met een trage gameplay tot gevolg. Gelukkig heeft de ontwikkelaar ervoor gekozen om het complete game-systeem te herzien. Dit zorgt voor een geslaagd spel dat een absolute aanrader is.

Meeste downloads Bordspellen voor Android

Meer
Hitman GO

Download

Hitman GO 1.6.19024